Tansun Rio Grande, dobbelt infrarød terrassevarmer / varmelampe sort

3.695,00
DKK Excl. moms

Flot og stilfuld varmelampe - 2 x 1,5 kw - samlet set 3 kw 

Model/varenr.: Rio Grande dobbelt - sort

Rio Grande, infrarød varmelampe med dobbelt effekt - Sort

Meget effektiv terrassevarmer med øjeblikkelig virkning straks efter den tændes og udnytter varmen langt mere effektivt end traditionelle varmere.

Denne terrassevarmer er langt mere besparende sammenlignet med andre gasvarmere og andre elektriske varmere. 

Rio Grande terrassevarmer kan bruges både udendørs såvel som indendørs. Den kan blandt andet bruges følgende steder på terrassen, sportshaller, rygerum, kirker, stalde, bar og restauranter, lagerhaller osv.

IP23 mærket hvilket betyder den må benyttes udendørs i våde omgivelser. 

Fordelen ved Infrarød varme er, at det ikke opvarmer omgivelserne unødigt op. Det vil sige at du får en mere direkte og behagelig varme, plus at forbruget bliver udnyttet meget mere effektivt end både gas og traditionel varme. Det betyder et lavere forbrug og maksimal udnyttelse af varmen.

Rio Grande er sammenlignet med gasvarmere og andre elektriske varmelamper meget besparende i drift. Typisk koster den ca. 5,50 kr. i timen i forbrug da varmen bliver udnyttet maksimalt og intet går til spilde. Til sammenligning koster en gasvarmer ca. 10 - 15 kr. i timen.

Kabinettet er udført i aluminium, i meget god kvalitet. Den er produceret  af den engelske producent Tansun som er en af de førende producenter i verden indenfor varmelamper.

Pæren har en levetid på ca. 7000 - 10.000 timer og nye pærer kan købes.

Både controller og fjernbetjening fås som ekstraudstyr.

Terrassevarmeren kan leveres i enten sort, hvid eller sølv.

2 x 1,5 kw - samlet set 3 kw 

220 volt

Leveres med stik til stikkontakt og beslag - klar til brug.

Mål: 1265mm x 110mm x 89mm.

Vægt: 6 kg

Er du privatperson og ønsker at købe en af vores dejlige terrassevarmere kan du sagtens det. Blot bestil den over nettet som normalt eller kontakt os.