Tansun Rio Grande, dobbelt infrarød terrassevarmer / varmelampe hvid

3.695,00
DKK Excl. moms

Flot og stilfuld varmelampe - 2 x 1,5 kw - samlet set 3 kw 

Model/varenr.: Rio Grande dobbelt - hvid

Rio Grande, infrarød varmelampe med dobbelt effekt - Hvid

Meget effektiv varmelampe med øjeblikkelig virkning straks efter den tændes. Denne udnytter varmen langt mere effektivt end traditionelle varmere.

Varmelampen er meget mere besparende i forhold til gasvarmere og andre elektriske varmere. 

Rio Grande varmelampe kan bruges både udendørs samt indendørs. Den kan blandt andet bruges på terrassen, sportshaller, rygerum, kirker, stalde, bar og restauranter, lagerhaller osv.

IP23 mærket hvilket betyder den må benyttes udendørs i våde omgivelser. 

Infrarød varme har den fordel, at det ikke opvarmer omgivelserne unødigt op. Det vil sige at du får en mere direkte og behagelig varme, plus at forbruget bliver udnyttet meget mere effektivt end både gas og traditionel varme. Det betyder et lavere forbrug og maksimal udnyttelse af varmen.

Rio Grande er sammenlignet med gasvarmere og andre elektriske varmelamper meget billig i drift. Typisk koster den ca. 5,50 kr. i timen i forbrug da varmen bliver udnyttet maksimalt og intet går til spilde. Til sammenligning koster en gasvarmer ca. 10 - 15 kr. i timen.

Robust kabinet i aluminium. Yderst professionel kvalitet. Den er produceret i England af Tansun som er en af de førende producenter i verden indenfor varmelamper.

Pæren har en levetid på ca. 7000 - 10.000 timer og nye pærer kan købes.

Både controller og fjernbetjening fås som ekstraudstyr.

Terrassevarmeren kan leveres i enten hvid, sort eller sølv.

2 x 1,5 kw - samlet set 3 kw 

220 volt

Leveres med stik til stikkontakt og beslag - klar til brug.

Mål: 1265mm x 110mm x 89mm.

Vægt: 6 kg

Er du privatperson og ønsker at købe en af vores dejlige terrassevarmere kan du sagtens det. Blot bestil den over nettet som normalt eller kontakt os.